Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 5:24 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Автобіографія кандидата на посаду Лозівського міського голови Коби Сергія Олексійовича
9:34 AM
Автобіографія кандидата на посаду Лозівського міського голови Коби Сергія Олексійовича
       Я, Коба Сергій Олексійович, народився у 1970 році у нашому рідному місті в сім‘ї будівельників.
       Мої батьки будували Лозову і я ріс разом з нею. Нещодавно мені виповнилось 40 років. Все своє життя я живу тут, за виключенням трьох років, коли я служив у лавах Військово-Морського флоту.
       Своє дитинство я провів на "Авилівці”, навчався у 8 школі. Зараз мені крає серце коли я бачу руїни цієї найстарішої у місті будівлі. Зараз "Авилівка” практично «відірвана» від міста: нема дитсадка, зруйновані заклади культури, нема дитячих майданчиків тощо.
      Після закінчення школи, рік до призову на військову службу, працював на Лозівському заводі «Трактородеталь» свердлувальником і тепер День Машино-будівника є моїм професійним святом. У 1988р. я був призваний до лав Військово-Морського флоту. Службу проходив у Центральному розвідувальному загоні ВМФ. Звільнився у запас в 1991 році у званні старшина 1 статті. Після звільнення в запас у 1992 році поступив на роботу до Локомотивного депо, де пропрацював до 1994 року. Паралельно здобував вищу освіту. У 1994 році, у віці 24 роки очолив філію фінансової компанії «Північний Донбас».
       До сфери моєї діяльності відносились оцінка економічних показників підприємств, антикризове управління, діяльність на фондовому ринку, тощо. З 1997 року я є членом вищих органів управління кількох підприємств. Маю досвід роботи у банківській сфері, являюсь провідним фахівцем у Лозовій з фондового ринку. З 2000 року займаюсь виробництвом у будівельній галузі, у тому числі і виробництвом будівельних матеріалів. Маючи досвід антикризового управління, мені вдалося врятувати від банкрутства останнє підприємство будівельної галузі Лозової у сфері сільського будівництва. На місті інших зараз залишились лише руїни.
       У майновому стані відношу себе до середнього класу. Маю у власності квартиру, автомобіль, земельну ділянку. Є співвласником кількох підприємств виробничого напрямку.
       У 2006 році був обраний депутатом Лозівської міської ради. Завжди мав чітку позицію відносно не обгрунтовного підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та без конкурсний продаж комунального майна. Боровся проти закриття останнього на "Авилівці” дитсадка «Волошка». Захищав права підприємців центрального ринку. З 2008 року працюю помічником-консультантом Народного депутата України Філенка В.П. За цей час отримав досвід державного управління та спілкування з посадовцями самого високого рівня. Приймав участь у розробці законодавчих актів та державних програм. За час трудового шляху отримав великий досвід у різних галузях народного господарства, що дозволяє легко орієнтуватися в різних економічних умовах і з впевненістю вирішувати найскладніші задачі.
 
       Освіта вища юридична. Закінчив Харківський економіко-правовий університет.
       Одружений, маю двох доньок 13 та 2 років.
       У вільний час займаюсь атлетичною гімнастикою та граю у волейбол.
       Люблю читати. Улюблений письменник Ернест Хемінгуей.
 
       Не судимий, до кримінальної відповідальності не притягувався.
 
 
Переглядів: 1803 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024