Лозівські Новини
Субота, 2024-05-18, 11:02 PM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 5 » ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ?
12:40 PM
ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ?
ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ?
 
       Все менше залишається часу до президентських виборів, а тому більшість претендентів на найвідповідальніший пост в Україні вдається до вигадування таких собі «псевдоісторій», від яких у пересічних громадян, образно кажучи, голова йде обертом. Ось і на останній сесії Харківської обласної ради депутати з Партії Регіонів разом з прибічниками проголосували за прийняття чергового звернення до Верховної Ради України, Президента та Кабінету міністрів щодо реалізації прав громадян на землю, відомий як постанова Уряду нашої держави №844 «Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України». Що ж їх так стурбувало та занепокоїло? На думку «більшовиків», ця постанова про видачу безкоштовних актів не працює і це є черговим піаром Юлії Тимошенко, з яким потрібно боротися всіма можливими методами. Та їхня думка, як кажуть в Одесі, це одне, а думка простих, «маленьких українців» зовсім інша.
 
       Скажіть, хто, перебуваючи в здоровому глузді відмовиться від отримання безкоштовних державних актів і та ще й завдяки суттєво спрощеній процедурі одержання документів на присадибні, садові ділянки та індивідуальне фермерське господарство? Відповідь очевидна - ніхто. Саме тому, прекрасно розуміючи, що справа стрімко рухається вперед, без їхнього «втручання», регіонали «со товарищами» вирішили вставити «палки в колеса». А ось в тих областях, де керівники влади та місцевого самоврядування не зважають на «вибрики» політиків, там громадяни вже отримали понад 20000 державних актів. На Харківщині ж цих документів видано лише близько 4-х тисяч. І в цьому велика «заслуга» більшості обласних депутатів, які на словах палко «ратують» за свій народ, а на ділі дбають про свої інтереси та рейтинг. Звичайно ж, час розставить усі точки над «і», а люди зрозуміють, хто і як їм допомагав. 
 
       Тут доречно пригадався один з «проектів» кількарічної давнини. Тоді депутати - «більшовики» аж кулаками грюкали про прийняття програми «Земля – людям». Та з великої хмари, як мовиться, випав дрібний дощ. Бо, зрештою, десятки тисяч слобожанців були обдурені, так і не дочекавшись своїх земельних ділянок. Наразі програма «Земля-людям» благополучно згорнута і пілотний проект так і залишився «солодкою казочкою» для слобожанців, окрім, звичайно ж, десятка харків’ян, наближених до «імператора».
 
       Під час зустрічі вашого кореспондента з членом постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування Харківської облради, Віктором Вовченком, він висловив таку думку: «Знаєте, вкрай важливо те, що люди, врешті – решт, безкоштовно мають змогу отримувати держакти на землю у стислі строки. Бо ж чиновники, які займаються оформленням земельних ділянок і паїв, постійно підвищують ціни на свої послуги. А в цей же час переважна більшість українців знаходиться на межі виживання і для них кожна копійка, в буквальному смислі, ніколи не буде зайвою.»
 
       На жаль, регіонали на все це «заплющують» очі, бо дбають за цинічним правилом: чим гірше народу, тим краще їм. Не промахніться, панове!
 
Олег Ковпак.
Переглядів: 749 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024