Лозівські Новини
Субота, 2024-05-18, 9:12 PM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2009 » Грудень » 19 » Чому ми за Тимошенко?
12:22 PM
Чому ми за Тимошенко?
Люди різне говорять, і по-різному ставляться до політиків. Я ж особисто вірю Тимошенко. Вірю в те, що вона любить людей. Вірю в те, що вона любить Україну. А це головне.
 
Президентом не обереш аби кого. Тимошенко найкраще підготовлена для цієї роботи. І освіту має відповідну, економічну. І досвід за плечима – чималий. Коли в її руках буде реальна влада, це дасть високий результат для України. Порядок буде, і тверда рука.
 
Вона знає як робити справу, вона вміє. Нам треба дати їй владу, щоб ніхто не заважав. Бо зараз виходить так: хитрі чоловіки всю відповідальність на жінку переклали, а реальної влади у неї в руках - нема.
 
Вона вже зараз намагається навести порядок, але ж хіба не видно, який спротив їй чинять Ющенко та Янукович? Навіть коли йдеться про життя людей, нічого робити не дають. От навіть гроші на боротьбу з епідемію, на нове медичне обладнання – блокують. Тепер вони разом – проти неї об’єдналися.
 
Вона сильна. Серед українських політиків мужчина – один, і та Тимошенко. Всю свою силу вона віддає боротьбі за країну. Коли чоловіки повтікали й злякалися кризи, яка мов хмара з усього світу посунула на Україну, Тимошенко з кризою залишилася сам на сам. І країну захистила.
 
Життя непросте. І вона про це знає. А хіба можна було впоратися краще? Ні, ніхто б краще не впорався. Відповідальність на ній, а влади реальної – нема. Що не день, то Ющенко палки в колеса пхає. Йому чим гірше, тим краще. Спеціально для людей шкоду робить, а тоді на Юлю пальцем тицяє. Правильно було в рекламі написано: вони блокують – вона працює.
 
Помилки вона, можливо, і допускає. Але не помиляється той, хто нічого не робить. Звичайно, Юля не ідеальна. Але з тих, хто сьогодні балотується і має шанси, більш достойного кандидата – нема. Та їх насправді лише двоє: вона та Янукович.
 
Подивишся: кандидатів – ціла купа. Але до другого туру вийдуть Тимошенко та Янукович. Поміж них і вибирати будемо. А серед кандидатів є такі, які перемагати і не збираються. Вони й на вибори пішли за завданням Януковича та Ющенка, аби чорнити Тимошенко, оббріхувати її, людей в оману вводити.
 
Тимошенко країну об’єднати зможе. Вона зможе стати лідером всієї країни, а не окремої її частини, як Ющенко чи Янукович. Народилася в Східній України. Відчула та зрозуміла настрої Західної України. Має потужну підтримку в Центральній Україні. В своїй роботі уникає тем, які розколюють Україну.
 
Хіба ми забули, яка була криза в середині 90-х років? Зарплати затримували, пенсії місяцями не платили, або давали її не грошима, а прілою мукою чи мокрим цукром. За рік кризи Тимошенко жодного разу не затримала ні пенсій, ні стипендій, ні зарплат бюджетникам. А тепер ось вже почала пенсії збільшувати, і не на 60 копійок, як Янукович в законі про соцстандарти написав, а значно більше.
 
Тимошенко не залежить від жодного з українських олігархів. В її команді є люди із бізнесу, але вони там – на пташиних правах. Жоден з них не має можливості нав’язувати їй свою волю, як Ахметов чи Фірташ – Януковичу. Деякі олігархи, такі як Коломойський, вже заявили, що тікатимуть з України, щойно Тимошенко стане Президентом. У неї не буде „любих друзів”.А олігархи її ненавидять. Це навіть по телеканалах видно. Там весь час Тимошенко в усіх шоу, у всіх савіків брудом поливають, бо так хочуть власники телеканалів. А всі телеканали належать олігархам.
 
Президент має бути такий, щоб за нього перед сусідами несоромно було. Щоб за країну перед світом постояти міг. Тимошенко всюди приймають: і в Москві, і на Заході. З усіма і домовитись може, а якщо треба – то і характер показати. Про неї і Тетчер добре каже, і Путін.
 
Я вірю, що Тимошенко приведе Україну в Європу. Звичайно, нам до того ще далеко, але мету треба ставити вже сьогодні
 
Щось у неї і не виходить. Не святі горшки ліплять. Жоден Уряд України не працював в таких складних внутрішньополітичних умовах, як Уряд Тимошенко. Жоден Уряд України не працював в умовах світової економічної кризи, яка є найглибшою з часів так званої великої депресії 30-х років, і яка дуже боляче вдарила по Україні. Уряд працює фактично без більшості в парламенті, за умов жорсткої протидії з боку Президента. Партія регіонів постійно блокує роботу парламенту. Губернаторам Ющенко заборонив спілкуватися з Урядом. Генеральна прокуратура, через яку Уряд мав би забезпечувати наведення порядку, контролюється Партією регіонів: в 2005 року генпрокурора Медведька призначено за узгодженням Ющенка та Януковича.
 
В Україні склалася унікальна ситуація, небачена в жодній інші країні світу, коли діяльність Уряду свідомо паралізує Президент. Блокування роботи Тимошенко стало головним змістом в роботі Ющенка, цим і лише цим протягом останнього року з ранку до ночі занятий глава держави.
 
Ось чому Тимошенко ставить наведення порядку у владі, відновлення вертикалі управління державою. Без порядку у владі не може бути порядку в країні.
 
Тимошенко ніколи не сварилася з Ющенком. Це він весь час на неї нападав.
 
Якби влада була для Тимошенко самоціллю, вона б навряд чи так беззастережно від президентських амбіцій в 2004 році, якими вона пожертвувала на користь Ющенка. Для неї не влада головне, а люди.
 
Віктор Вовченко,
заслужений працівник сільського господарства України
Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024