Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 4:16 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 11 » Чому Тимошенко?
2:53 PM
Чому Тимошенко?
«В її особі Україна отримає справді сильного лідера...„
 
Тимошенко зупинить кримінальний антиукраїнський реванш Януковича, подолає помилки і неспроможність, продемонстровані оточенням Президента Ющенка
 
 Всеукраїнське об’єднання „Народні збори”, до якого входять кілька тисяч громадських організацій з усіх областей, районів, міст та сіл нашої держави, здійснює суспільний контроль за діяльністю влади в рамках програми „Народна ініціатива-народна експертиза-народний контроль”. Експерти „Народних зборів” проаналізували діяльність Тимошенко на різних урядових посадах, починаючи з 2000 року і дійшли висновку, що вона має повне моральне право претендувати на найвищу державну посаду. Україну має вести вперед сильний та принциповий лідер, який не допустить всевладдя олігархів та гідно відстоюватиме інтереси людей.
 
Одна за всіх і всі проти однієї
Проти Тимошенко сьогодні діють економічна криза, незбалансована система виконавчої влади, Президент разом зі своїми дорадчими органами політична опозиція на чолі з мільярдерами та Януковичем, телеканали, фінансовані олігархами. У них одна мішень – Тимошенко. А за її спиною – Україна. Вона взяла відповідальність за те, щоб українцям вчасно видавали зарплату і пенсію, щоб у сховищах був газ, а в домах тепло, щоб ціни були стабільними, щоб злочинці боялися закону, а національна безпека була гарантованою. Нам пророкували крах економіки, падіння гривні. Вона врятувала Україну від дефолту, а економіку від катастрофи. Зробила майже неможливе: криза відступила, а з наступного року ріст економіки забезпечить піднесення.
 
Переможець, сильний лідер, незламний борець
Тимошенко цілком закономірно прийшла до найвищої посади в державі. Протягом останніх десяти років на наших очах вона боролася за Україну, за свободу слова, справедливість і торжество закону. Серед тих, хто боровся, вона вирізняється вмінням перемагати. А серед тих, хто досягнув успіху в політиці, вона – одна з небагатьох – зберігає реалізм і твердість принципів. Вона назавжди пов’язала своє життя з долею молодої української держави. В її особі Україна отримає справді сильного лідера, з яким будуть змушені рахуватися провідні держави, до якого уже сьогодні прислухаються найвпливовіші політики світу.
 
Життя заради України.
 Тимошенко досягла успіху завдяки власній наполегливості і праці. Вона поставила інтереси держави понад власним благополуччям. Вона зробить усе для того, щоб зберегти довіру людей і об’єднати Україну. Тимошенко знайде спільну мову з усіма регіонами України. Вона народилася на Сході і добре розуміє Захід. В її уряді кримчанка Денисова працює разом зі львів’янином Вакарчуком, а у фракції БЮТ луганчанка Королевська не має розходжень у принципових питаннях з галичанином Косівим.
 
 На захисті національних інтересів і власної гідності.
 Тимошенко врятує українців від ганьби і національної катастрофи, тому що вона не лише зупинить кримінальний антиукраїнський реванш Януковича, але й подолає помилки і неспроможність, продемонстровані оточенням Президента Ющенка. Тимошенко знищить бюджетні годівниці для олігархів і примусить чиновників працювати. Вона не допустила розкрадання національних багатств шельфу Чорного моря, викинула корупційних посередників з енергетичного ринку, повернула державі вкрадені заводи. Національні багатства будуть належати українському народу, а настанови Майдану будуть втілені в життя.
 
Член Правління Харківських обласних «Народних зборів», політолог О. Романюк
Переглядів: 830 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024