Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 4:01 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 25 » «Головокружение от успеха» або Великі амбіції маленьких демократів
6:24 PM
«Головокружение от успеха» або Великі амбіції маленьких демократів
       23 січня 2010 року Політрада ВО "Свобода" оприлюднили заяву в якій йдеться фактично про не підтримку жодного кандидата у другому турі президентських виборів.
       Нарешті ми дочекались рішення «маленьких демократів», як нам голосувати у 2 турі. Нажаль, питань залишилось більше, ніж було.
      
       По-перше, не підтримати жодного кандидата - означає зберегти існуючий рейтинг обом, а за таких обставин президентом стає Янукович. Хіба ЦЕ нам потрібно ???
     
       По-друге, теза "менше зло завжди стає великим, коли приходить до влади" - помилкова, адже Тимошенко при владі вже кілька років, і за цей час не стала злом більшим, ніж Янукович. Проте, ВОНА таки витримала іспит владою, на відміну від Мороза, який так цинічно зрадив Майдан.
      
       По-третє, на цей час в Україні можна знайти вади та недоліки у кожної політичної сили, тим більш нарахувати олігархів та комунистів у їх радах, але очиститись від них не так вже й легко і просто. Тим більш, що Тимошенко не така дурна, щоб міняти коней на переправі і залишитись без фінансування перед 2 туром. А от після перемоги та прийняття закону про люстрацію (але ж ніяк не до 5 лютого, як пропонує нам, наприклад, Політрада ВО Свобода) - це зробити досить реально.
      
       По-четверте, за президента Тимошенко у «маленьких демократів» значно більше шансів підрости хоча б до 3 % рейтингу, а вже потім дозволяти собі диктувати свої умови. А то виходить як у тій приказці: собака гавкає, а караван іде. Треба бути більш мудрішими та толерантнішими, щоб "використати" Тимошенко саме так, як вона зараз "використовує" гаманці своїх олігархів та голоси комуністів у Раді (інакше у Раді ніяк було не назбирати 266 голосів і саме голоси комуністів замінили голоси зрадників-кириленковців та балогівців).
      
       По-п'яте, зрозуміло, що ВО Свобода, як і решта пост-майданівських сил, збільшила кількість своїх голосів саме за рахунок людей, що раніше підтримували БЮТ, НУ та ідеї Майдану, але потім розчарувались, бо бандити досі не в тюрмах, а курс досі не 6,6 грн/$. Але ж коли вони прозріють та побачать, що курсом долара та нашими гаманцями погрався Стельмах (у лапках читаємо Ющенко), а бандитів від тюрем оберігали прокурори Піскун та Медведько (у лапках читаємо Янукович), вони знову повернуться до Тимошенко, аби надати їй всю повноту влади та покласти на неї всю відповідальність. У часи кризи Україні дійсно потрібний сильний лідер з усією повнотою влади, а не маріонетка в руках олігархів та комуністів.
      
       І останнє, БЮТ, яка-не-яка, але ж одна з демократичних сил, які ой-ще як необхідно об'єднувати перед загрозою АнтиМайдану, бо вже потім, за Янукович-президента, не буде ані БЮТ, ані НУ, ані Фронту змін, ані Свободи. Тимошенко, на диво та на наше щастя, готова об'єднатись та поступитись своїми амбіціями, а «маленькі демократи» чомусь ні. Можливо, деякі, як, наприклад ВО Свобода після тріумфу у Тернополі на перевиборах до місцевих рад відчули "головокружение от успеха", але ж 17 січня все розставило на свої місця – БЮТ залишається єдиною могутньою демократичною силою, спроможною на рівних боротись з Партією Регіонів. І якщо ВОНА таки переможе у 2-му турі і переможе без нашої підтримки - ми, із своїми мізерними 0,4 - 1,4 % довіри народу України, лише станемо посміховиськом для всієї країни наче та Моська, що гавкала на слона.
      
      До речі, засідання Політради ВО Свобода відбулось 22 січня, але рішення чомусь затримали на добу. Саме так, на добу, затримав оголошення свого рішення і поки ще діючий Президент України. Який дивний збіг обставин... Це чимось нагадує мені совєтські часи, коли комсомол не ліз поперед батька та чекав на рішення КПРС. Тож чи такі вже вони самостійні та незалежні ці «маленькі демократи» ???
 
      Віталій Карпюк
      Прихильник ВО СВОБОДА
Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024