Лозівські Новини
Понеділок, 2024-05-06, 4:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2009 » Листопад » 6 » Як правильно обрати своє майбутнє тим, хто не може мовчати?
5:47 PM
Як правильно обрати своє майбутнє тим, хто не може мовчати?
 
 
 Прочитав статтю депутата районної ради Г. Шамаріної «Наш вибір – це наше майбутнє!» у номері 117-118 під рубрикою «Не можу мовчати!», а вірніше «вопль душі!», і відразу не зрозумів, чому керівниця громадської приймальні Партії Регіонів цю статтю присвятила прем*єр міністру Юлії Влодимирівні Тимошенко, а не очільнику своєї партії?
 
Вочевидь в перших рядках у пані Шамаріної прорвалось потаємне з глибин душі і вона пише: «Вона розумна, вольова, харизматична, надзвичайно комунікабельна…», перелічила ті якості, яких так не вистачає В.Ф. Януковичу, але потім спохватилась, що її керманичам такий поворот не сподобається і почала відкрито вести агітацію у традиціях Партії Регіонів – не розкриваючи, наприклад, антикризову програму Януковича, про яку всі багато чули, але ніхто не бачив, а обливаючи брудом і лайном іншого кандидата у президенти, якого керівники Партії Регіонів бояться найбільше. Чому ви, як керівник Громадської приймальні Партії Регіонів не звітували через газету перед народом про свою роботу: скільком людям допомогли, які питання вирішили? Критикувати завжди простіше. У чому ж звинувачує пані Шамаріна Ю.В. Тимошенко?
 
По перше у тому, що не відмінено строкову службу в армії. Так дійсно, бютівцям, яких у раді 150 голосів не вдалося прийняти потрібний законопроект, але як тоді зрозуміти слова Януковича на останньому з*їзді, де він пропонує ввести контрактну армію, тобто те саме, що пропонувала Тимошенко?
 
У тому, що по телевізору кожні п*ятнадцять хвилин показують вікно Тимошенко? Якби пані Шамаріна, ще уточнила по яким каналам це показують, мабуть по «Інтеру», де лідеру опозиції Януковичу В.Ф. присвячують цілі передачі? Не годиться депутату опускатися до такої примітивної брехні, бо це підриває авторитет не Тимошенко, а в першу чергу ваш авторитет, шановна депутатко!
 
Чи може у тому, що Печерський суд заборонив поширювати недостовірну інформацію? Так, для вас це проблема, бо ви з одного боку, як у даній статті самі поширюєте недостовірну інформацію, як кажуть у народі плітки, а з іншого на свій з*їзд Партія Регіонів журналістів взагалі не пустила. Так виглядає, по вашому демократія?
 
Я не буду детально зупинятися на інших тезах вашої статті, бо вони не ваші, а надиктовані вам вашими партійними вождями, вам же, шановна пані Шамаріна, можу тільки побажати більш ретельно прислухатись до внутрішнього голосу, який вам правильно підказав: «…що Юлія Володимирівна в Україні особа видатна!», а люди самі розберуться і зроблять дійсно правильний вибір.
 
Депутат Лозівської міської ради
Коба Сергій
Переглядів: 1871 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024