Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 7:04 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Головна » 2010 » Лютий » 4 » Покірна байдужість-погане життя.
1:47 PM
Покірна байдужість-погане життя.
Така залежність спостерігається в долі українців. Зокрема, це проявляється під час виборів Президента , чи до Верховної Ради, чи до місцевих рад. Бо саме під час виборів рядові громадяни приймають безпосередню участь в управлінні селами, селищами, містами, районами, областями і державою, обираючи Президента і депутатів відповідних рад.
 
Хто без поважних причин не приходить на вибори, той добровільно відмовляється від права особисто вплинути на якість свого подальшого життя. Особливо це стосується виборів Президента і депутатів ВР України. Тим більше, що на цих виборах внаслідок наявності великої кількості виборців, які не бажають існування незалежної України, розглядаючи її, як частину Росії, постійно вирішується питання «Бути чи не бути незалежній Україні?» І саме ця частина виборців приймає участь у всіх виборах. Тому Віктор Янукович, який являється кумиром цієї частини виборців України, постійно набирає 35 відсотків голосів виборців України. Таку стабільність йому забезпечують природні вороги незалежної України, тобто неукраїнці, частина українських росіян і солідарних з ними представників інших націй, українці, які зрадили своїй нації внаслідок життєвих обставин, або просто продалися за матеріальні блага. Цю частину виборців провокує не антиукраїнські дії влада Росії, яка підтримує їх і матеріально, і політично, і різними провокаціями проти України. Ця частина складає не більше 20 відсотків виборців. Від неї нікуди не подінешся. Нехай собі живуть, процвітають в Україні в межах законів, нехай голосують як їм хочеться. А Україна буде йти своїм шляхом.
 
Інтереси Росії в Україні захишають КПУ на чолі з Петром Симоненком, Партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем, Прогресивна соціалістична партія на чолі з Наталією Вітренко та декілька дрібних партій. Це п’ята колона Росії в Україні.
 
Але ж вороги незалежності України набирають 35 відсотків голосів виборців України. І 15 відсотків до 20 обов’язкових їм додають українці, які не визначилися остаточно відносно існування незалежної України внаслідок низької освідченості, небажання знати справжню історію України і роль в Росії в цій історії, сліпої віри в брехливу пропаганду ворогів українців. На жаль ці українці лінуються, а дехто не має можливості познайомитися зі справжньою історією України і роблять висновки з неправдивої інформації, отриманої в радянські часи, а також з брехливої інформації, яку їм нав’язують, користуючись демократією і свободою слова, вищевказані партії. І якщо вони не прикладуть зусиль для оволодіння правдивою інформацією, так і залишаться жертвами обману. Відповідно, голосуючи за представників вищеназваних партій, вони й надалі будуть голосувати за недіючу Верховну Раду і за ворога України на посту Президента.
 
А вороги України на кожних виборах вишукують, як краще притягти виборців до своїх кандидатів.
 
Так, на виборах 17 січня 2010 року КПУ і ПР відмовилися від агітації проти ОУН-УПА, проти НАТО, проти визнання голодомору, за російську державну мову, зрозумівши, що більшість виборців не підтримає їх. Тому вони основним гаслом обрали покращення життя простих людей. Щоб фальшивим співчуттям і гарними обіцянками умовити їх проголосувати за своїх кандидатів. А вже отримавши владу, здійснити свої основні плани по знищенню української нації і незалежної України. І тоді вони розтопчуть і демократію, і свободу слова.
 
Мислячі люди розуміють, що саме депутати і Президенти від цих партій, маючи більшість у ВР, довели Укрїну і її населення до зубожіння. А ті, хто не бажає думати і аналізувати факти і документи, вірять їм.
 
Ще, на минулих виборах більше 10 мільйонів виборців не з’явилися на вибори і дали можливість Януковичу отримати відносну більшість.
 
Отже, якщо ті, хто не з’явився на вибори 17 січня 2010 року, а серед них, звісно, більшість українців, візьмуть участь у голосуванні в другому турі, 7 лютого 2010 року, і проголосують за існування незалежної України, її успішний розвиток, а відповідно, і за краще своє життя, тобто за Юлію Тимошенко, то вона і стане Президентом України.
 
А на наступних виборах до ВР українці повинні об’єднатися навколо партій, які відстоюють незалежність України і українську націю,і обрати до ВР чесних і патріотичних депутатів. Тоді частка ворогів України у ВР зменшиться пропорціонально до тієї величини, яка відповідає їх складовій частині в населенні України, тобто 15-20 відсотків. І патріоти України матимуть у ВР більше 300 голосів, тобто конституційну більшість. Тоді вони зможуть приймати всі необхідні закони для успішного розвитку України і підвищення добробуту її громадян. Тоді і народ і влада будуть іти в одному напрямку.
 
Микола Сищенко, політичний аналітик.
Переглядів: 996 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024