Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 5:31 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2012 » Серпень » 30 » Поза кадром
11:32 AM
Поза кадром
Поза кадром


Молодь не припиняє нас дивувати, створюючи кожного місяця нові проекти. Згадаймо перші квести, котрі відбулися у нашому місті. Саме завдяки цьому проекту величезна кількість молоді захопилася активною грою та майже кожного сезону вишикується у черги, щоб стати учасником  квесту.

Молоді, енергійні організатори цього разу підготували для лозівчан зовсім новий проект, раніше ніколи не реалізований у нашому місті. Його назва «Объектив». "Метою проекта було відшукати у нашому місті бажаючих розвиватися у сфері фотомистецтва. Неважливий був їхній досвід, головною метою повинна стати плідна співпраця фотографів та моделей, створення яскравих і неординарних образів і, звичайно ж, цікаве проведення часу», - відповіла нам одна із організаторів проекту Анна Красноперова.

Для реалізації надзвичайно цікавого заходу та розповсюдження інформації організатори обрали соціальну мережу «ВК», де створили групу. Лозівчани із цікавістю поринули обговорювати новий проект та кожний мав змогу висловити свою тематичну ідею, над котрою працюватиме команда «Объектив».

Через декілька днів нестримних обговорень було визначено дві лідируючі теми – «Романтика» та «Минулі часи СРСР». І все ж потрібно було визначити тільки одну тематику, тому для цього було створено опитування, за результатами якого - 48 голосів проти 46 - перемогла тема «Минулі часи СРСР».

Наступним кроком організаторів був набір фотографів та моделей (нагадаю, що кожен охочий мав змогу взяти участь). Коли команда була сформована у складі 13 моделей, 5 фотографів та 3 організаторів, наступним питанням стало місце проведення, костюми та реквізит. Нажаль, цей проект не мав спонсорів, а створювався молоддю, котра не має змоги із власного гаманця виділити тільки на один костюм 50 грн, тому власними силами кожного, передивившись гардероб бабусі та дідуся, всі були забезпечені костюмами, а також реквізитом. Місцем проведення обрали хутір Лісовський. Сам проект відбувся у неділю, 26 серпня. Робота пройшла злагоджено та завзято.

За одним фотографом було закріплено по декілька моделей. Кожен намагався зробити свій знімок неординарним та цікавим. Але,не дивлячись на нелегку роботу, у команді панувала дружня, невимушена атмосфера, котра і дала життя таким чудовим фотографіям.




Зібравшись вже після проекту та поміркувавши, які були мінуси, ми змогли знайти тільки один – недостатня кількість військових костюмів, звичайно, хотілося б мати їх більше за кількістю та якістю. Та плюсів було безліч! Емоції учасників зашкалювали: «Все відбулося чудово, навіть, краще ніж очікувалося. Дякуємо всім тим, хто реалізував цю чудову ідею в наше життя!», - висловила свою думку учасниця фотопроекту Анастасія Косяк. Також приємні слова ми почули від одного з фотографів - Наталії Ключка: «Мені все сподобалося, особливо спокійна, дружелюбна атмосфера. Величезне ДЯКУЮ хотілося б сказати організаторам проекту за ідею та за місце проведення, а також моделям, з котрими мені довелося працювати. Хотілося б зазначити, що нам вдалося розкрити ще одну тему – романтика. Тому, на мою, думку, ми досягли чудового результату, особливо для першого разу».

 З великим очікуванням чекаємо продовження цього проекту, нових ідей та творчих реалізацій, а від організаторів, як завжди, чогось новенького та цікавого.

«Це зовсім новий та актуальний проект для нашого міста, тому ним зацікавились люди різного віку та статусу. Для нас, організаторів, дуже приємна активна участь людей у проекті «Объектив», - розказує Анна Красноперова, -  згідно цього ми робимо висновки, що «рухаємось» у правильному напрямі».

Ми закликаємо молодь нічого не боятися, а, навпаки, активно брати участь та реалізовувати свої можливості у цих проектах.

Катерина Кучеренко


Переглядів: 2082 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024