Лозівські Новини
Неділя, 2024-05-19, 1:20 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2012 » Липень » 23 » Всеукраїнська акція "Україна без Януковича"
3:54 PM
Всеукраїнська акція "Україна без Януковича"


Глава ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляє, що опозиція починає нову всеукраїнську акцію "Україна без Януковича".

"Ми оголошуємо про початок всеукраїнської акції" Україна проти Януковича "... Результатом цієї акції повинні стати дострокові парламентські і президентські вибори", - сказав А.Яценюк, виступаючи на мітингу на майданчику перед Українським домом у п'ятницю.

А.Яценюк підкреслив, що якщо у президента України Віктора Януковича вистачить мужності, то він повинен піти у відставку. "Якщо ж він боїться це зробити, то ми приймемо новим демократичним більшістю закон про порядок імпічменту президенту", - підкреслив політик.

А.Яценюк також заявив, що у випадку, якщо влада і в першу чергу президент України Віктор Янукович, "ще раз порушить Конституцію", то учасники протестної акції перемістяться в Межигір'ї (резиденцію В.Януковича під Києвом).

Лозівська міська партійна організація ВО «Батьківщина» приєдналась до всеукраїнської акції.

               З п’ятниці, по місту розташовані агітаційні намети, де їде активне обговорення ініціативи Об’єднаної опозиції. Лозівчани схвально сприйняли акцію та жваво відкликаються на пропозицію підтримати відставку президента України В.Ф.Януковича. 

              Є й приємні несподіванки, так 23 липня біля інформаційного намету у сквері Т. Шевченка, лозівчанин Пустовіт Борис Григорович від щирого серця подарував власноруч намальовану картину з зображенням Юлії Тимошенко. 

Активісти Лозівської ВО «Батьківщина» висловлюють своє захоплення картиною та дуже вдячні за подарунок. Відтепер картина займе почесне місце, аби усі, хто завітає до партійної організації мав змогу оцінити майстерність та красу подарунка.

Красноперова Анна
Переглядів: 1120 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024