Лозівські Новини
Понеділок, 2024-05-06, 10:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Останні новини

Промывание мозгов или...
Черговики отримають житло у Лозовій
Боротьба з грипом
"Листи щастя"
Земля – народу
Як правильно обрати своє майбутнє?

Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2009 » Листопад » 23 » Завдяки професійній роботі Уряду ТИМОШЕНКО черговики отримають житло у Лозовій
1:52 PM
Завдяки професійній роботі Уряду ТИМОШЕНКО черговики отримають житло у Лозовій
    
 «Це стало можливим саме завдяки чітким та професійним діям Уряду під керівництвом Юлії Тимошенко, - розповів голова фракції БЮТ в Лозівській міській раді С.О.Коба. – Наразі багато хто з кандидатів у Президенти розказує про програми виходу з кризи. Проте ніхто окрім діючого прем’єр-міністра Юлії Тимошенко не запропонував ніяких конкретних шляхів виходу. Лише Урядова антикризова програма включає реальні, цілком зрозумілі речі. Реалізацію одного з найважливіших підрозділів цієї програми ми зараз спостерігаємо у Лозовій. Це - добудова житла зі ступенем будівельної готовності 70%. Світова криза, яка, нажаль, не оминула Україну, зупинила будівництво. Адже воно фінансувалося здебільшого саме за рахунок банківських кредитів. Це потягнуло низку негативних речей – недобудований будинок – непродані квартири, а, за відсутності коштів, і неможливість погасити заборгованість перед будівельниками та кредиторами. Банки, відповідно, не можуть розрахуватись з клієнтами, які розмістили кошти на депозитах. І ті і інші не платять податки, операції заморожені, як наслідок, не вистачає коштів у Пенсійному фонді і бюджеті. Цей «гордіїв вузол» змогла розв’язати лише Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка прийняла кардинальне рішення профінансувати добудову будинків, що мають ступень будівельної готовності 70%. Як результат – видача безкоштовного житла черговикам у нашому місті.
 
      Схожі програми були запущені і в авіабудуванні, сільгоспмашинобудуванні, металургії. Якби не протидія з боку опозиції і президента, то такі ж програми були б запущені і в інших, дуже важливих галузях народного господарства, як це було зроблено у розвинутих країнах і вихід з кризи був би швидшим і потужнішим.
 
     Але не зважаючи ні на що, Уряд на чолі з Юлією Тимошенко працює. І доказом піклування цієї тендітної жінки про державу і кожного її громадянина є 44 квартири, які вперше за 15 років лозівчани отримають безкоштовно».
Переглядів: 1657 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Погода

GISMETEO: Погода по г.Лозовая

Інформери

Курсы валют на PROext

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024